Diensten

DDL Diensten:

  • Pakketbezorging(dag en avond distributie)
  • Ad-hoc koeriersritten
  • Spoedzendingen
01

Pakket
bezorging

dag en avond distributie

Een vaste koerier die alleen voor U rijdt. Een vaste route of koerier sneltransport. Geen probleem. DDL rijdt voor u met een auto met het juiste formaat.

DDL Pakketdiensten biedt u uitgebreide koeriersdiensten door heel Nederland. Bij ons bent niet zomaar een klant maar krijgt u en uw zending elke keer  persoonlijke service en diensten op maat.

Bij DDL Pakketdienst krijgt u snelle, betrouwbare koeriersdiensten tegen betaalbare tarieven, neem gerust contact met ons op voor een passende  offerte.

02

Ad-hoc koeriersritten

Uw bezorging wordt binnen 24 uur geleverd in heel Nederland, onze nadruk ligt op special care.
DDL biedt verschillende pakketdiensten voor zowel kleine als grote bedrijven.

Voor iedere zending zorgen wij voor transport op maat. Elk pakket bezorgen wij binnen heel Nederland binnen 24 uur. Is dat niet snel genoeg? Met onze spoedbezorging komt uw pakket de zelfde dag op de plaats van bestemming.

 

03

Spoed
zendingen

Heeft uw zending (veel) haast? Bel ons en we regelen het voor u. De zending wordt verantwoord linea recta door onze spoedkoerier naar de plaats van bestemming gebracht.

Heeft u met spoed een koerier nodig? Laat uw pakketten bezorgen door de spoedkoerier van DDL Pakketdienst Wij bieden u een compleet pakket aan koeriersdiensten waar u blindelings op kunt vertrouwen.

Binnen heel Nederland leveren wij uw zending binnen 24 uur. Nog sneller bezorgen? Komt voor elkaar. Onze speciale spoed koerier doet er alles aan om uw pakket zo snel mogelijk te leveren.